OM MIG

MARIA KULLBERG

Socionom, har gått TNT utbildning i Fredricia i Danmark och är medlem i MINT Motivational Interviewing Network of Trainers. Coach ICF Diplomerad.

profile

Jag blev intresserad av MI redan 2003 därför gick jag en utbildning i MI hos Christina Näsholm vid Symposium och därefter har jag gått flera fortsättningsutbildningar. Jag har den senaste fördjupningsutbildningen för MI-lärare i kodning av MI-samtal enligt MITI 3/Climi, men framförallt har jag sedan 2003 använt MI regelbundet i mitt arbete som socionom.

Efter att ha arbetat inom Socialtjänst, LVM-hem, beroendevård och haft uppdrag inom kriminalvården har jag sedan 10 år tillbaka inriktat mig på att arbeta med unga vuxna. I dag arbetar jag som förebyggare/barn– och ungdomssamordnare. Mitt uppdrag är att öka samverkan och utveckla preventiva strategier med alla de verksamheter som kommer i kontakt med barn och unga.

Mitt företag MiMiA tillhandahåller bland annat utbildning i samtalsmetoden Motivational Interviewing – ”MI”. Motiverande samtal är en metod som bygger på William Miller och Stephen Rollnicks utarbetade arbete och forskning.

Läs mer om mig här: http://www.motiverandesamtal.org/tranare/sverige

Övrigt: För att på något vis även bidra till förbättrad hälsostatistik för unga vuxna ingår jag from. hösten 2013 i ett socialt entreprenörskap som bland annat Innovatörerna Jasmine Aftén och Antonia Pashalidou dragit igång, besök därför neogallerian.wordpress.com

Maria Kullberg
Socionom
Coach ICF Diplomerad
Företaget MiMiA
Telefon (mobil): 070 491 74 49
E-post: kullberg.maria@gmail.com
Företaget innehar F-skattesedel